merhaba kolay gelsin
cihazın saati kendi kendine değişiklik gösteriyor bulunduğu ortamdan kaynaklı olabilir saat pilinde sorun yok hem kendi yazdığım yazılım ile c# dan her iki saniyede bir makineye ulaşıyorum makrodan ayarlaya bilme ihtimalim var mı cihazın saat tini
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Hmi saati kendi kendine değişiyor
- samet4153
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Hmi saati kendi kendine değişiyor
Merhaba,
HMI Makro komutları içerisinde SETSYSTEMTIME komutu ile HMI saatini güncelleyebilirsiniz. Komut kullanımı aşağıdaki gibi oalcaktır.
HMI Makro komutları içerisinde SETSYSTEMTIME komutu ile HMI saatini güncelleyebilirsiniz. Komut kullanımı aşağıdaki gibi oalcaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- samet4153
- İletişim:
turhan bey merhaba bununla ilgili ufak bir örnek yapabilirmisiniz butona basınca tarih değişsin
$250=2018 - Yıl
$251=1 - Ay
$252=31 - Gun
$253=5 - Hafta
$254=13 - Saat
$255=25 - Dakika
$256=15 - Saniye
SETSYSTEMTIME($250)
Böyle birşey yaptım ama similasyon da aktif olmadı sorun nerde bilmiyorum
$250=2018 - Yıl
$251=1 - Ay
$252=31 - Gun
$253=5 - Hafta
$254=13 - Saat
$255=25 - Dakika
$256=15 - Saniye
SETSYSTEMTIME($250)
Böyle birşey yaptım ama similasyon da aktif olmadı sorun nerde bilmiyorum
- Turhan
- İletişim:
Merhaba,
SETSYSTEMTIME komutunu örnekteki gibi kullanabilirsiniz. Offline simulasyon modu bu makro komutunun çalışmasını desteklememektedir.
SETSYSTEMTIME komutunu örnekteki gibi kullanabilirsiniz. Offline simulasyon modu bu makro komutunun çalışmasını desteklememektedir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey