merhaba 45kw wfd-b model sürücüyü hem 4-20ma hem de potansiyometre kullanarak 0-10 v çalıştırmak istiyorum
digital girişlerden biri aktif olduğunda 4-20 ma i değerlendirecek diğeri aktif olunca ise 0-10vdc değerlendirecek
motor her iki seçenekte aynı yöne dönecek.
02-00 nolu parametreyi 1 yaptım
02-13 nolu parametreyi 2 yaptım
04-04 nolu parametreyi 31 yaptım
ama çözemedim. yardımlarınızı bekler iyi çalışmalar dilerim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
vfd-b 2 analog referans ile çalıştırma
- selcukulusoy
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: vfd-b 2 analog referans ile çalıştırma
02-00: 01: AVI’dan 0 ~ +10V (1. Ana Frekans Komutu Kaynağı)
02-13: 02: ACI’dan 4 ~ 20mA (2. Frekans Komutu Kaynağı)
04-04: Çok-Fonksiyonlu Giris Terminali 1 (MI1) (31: 2. frekans komutu kaynağı aktif)
parametre ayarlarınız doğru gözüküyor. MI1 inputunun tetiklendiğine emin olunuz. input için NPN/PNP seçiminiz ter ve bu input tetiklenmediği için frekans kaynakları arasında geçiş yapamıyor olabilirsiniz.
02-13: 02: ACI’dan 4 ~ 20mA (2. Frekans Komutu Kaynağı)
04-04: Çok-Fonksiyonlu Giris Terminali 1 (MI1) (31: 2. frekans komutu kaynağı aktif)
parametre ayarlarınız doğru gözüküyor. MI1 inputunun tetiklendiğine emin olunuz. input için NPN/PNP seçiminiz ter ve bu input tetiklenmediği için frekans kaynakları arasında geçiş yapamıyor olabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.