Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Reçete

Kullanıcı avatarı
MEHMET34
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Reçete

Mesaj gönderen MEHMET34 »

Delta daki bütün arkadaşlara kolay gelsin ısıtıcılardan reçete ile her dakika bilgi almak istiyorum ve bu bilgiyi yazıcılardan çıktı olarak almak istiyorum reçete işlemlerinde bir sıkıntım yok ancak her dakika yazıcıdan nasıl çıktı alacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterebilirmisiniz. ikinci sıkıntm bunu bilgisayarda online olarak izlemek istiyorum (scada tarzı gibi ) yardımlarınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Reçete

Mesaj gönderen Turhan »

Ethernet portlu bir HMI modeli ve eRemote uygulaması ile HMI ekran göüntüsünü Android veya Windows tabanlı ortama aktarabilirsiniz. Yazıcı konusunda ise şu an halihazırda HMI üzerinden çıktı alabildiğiniz herhangi bir yazıcınız bulunuyormu?
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
MEHMET34
İletişim:

Şu anda belirli bir yazıcım yok tavsiye edebileceğiniz bir yazıcı varsa kullanabilirim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Kullandığınız HMI modeline göre desteklenen yazıcı modellerine DOPSoft-->Seçenekler-->Yapılandırma-->Yazıcılar bölümünden ulaşabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
MEHMET34
İletişim:

Turhan bey ben her dakika bir reçete bilgilerini yazıcıdan nasıl çıkartacağım bana anlatırmısınız
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

HMI üzerinden reçete bilgileri değil ekran görüntüsü yazdırılabilir. Bu da DOPSoft üzerinden uygun yazıcı driverini seçtikten sonra yazdırmak istediğiniz sayfası 'Yazıcı Sayfası' olarak seçmeniz ile mümkündür.
yazdırma_sayfası.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

“HMI Forum” sayfasına dön