Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Şifreli sayfa

Kullanıcı avatarı
d1esell
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Şifreli sayfa

Mesaj gönderen d1esell »

Merhabalar;
Hmı 'da bir buton koydum ve herhangi sayfaya gitmesini istiyorum ve buna şifre girme şartı koydum çalıştı fakat daha sonra ana sayfaya geri döndüğümde şifreli butona bastığımda tekrar şifre sormasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba
Kullanıcı avatarı
Hakan_egypt
İletişim:

Re: Şifreli sayfa

Mesaj gönderen Hakan_egypt »

Elementin ozelliklerinde ayarlarda
Kullanici guvenlik seviyesini dusuk ayarla secenegini tikla
15509269470471320866971742897470.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Şifreli sayfa

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Herhangi bir çalışma sayfasında iken 'Düşük Güvenlik' butonu ile kullanıcı güvenlik seviyesini sıfıra çekebileceğiniz gibi şifreli sayfadan Anasayfaya dönüş yaptığınız butonun özelliğini kullanarak HMI'nin yeniden şifre sormasını sağlayabilirsiniz. Bunun için Anasayfaya dönüş yaptığınız butonda aşağıdaki kutucuğun işaretli olması yeterlidir.

şifreli_sayfa.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön