ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR....
Ekteki yazılımı yaptım ve istediğim durumu bir türlü beceremedim bana lütfen örnekleri yazmayın zaten örneklerden bu kadar oldu bana kesin çözüm rica ediyorum..
Tekrar yazıyorum....
DOP tan Set ettiğim bir süreyi (max.30 sn) butona bastığımda (kayıcı buton) aktif hale getireceğim bir çıkış aktif olacak ve zamanı (süreyi)
D468 den izleyeceğim ,süre dolduğunda hem süre sıfırlanacak ve çıkışı kapatacak tekrar butondan pals aldığında aynı işlem tekrar edecek
Çıkış olarak Y22 olur başkası olur datalar istenen şekilde olur hiç farketmez....
SAYGILARIMLA
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DOP a zaman yazma ve okuma
- re03
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DOP a zaman yazma ve okuma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Re: DOP a zaman yazma ve okuma
Aşağıdaki gibi komut dizilimi oluşturabilirsiniz. D468 girilen set değerine göre kalan zamanı göstermektedir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- re03
- İletişim:
Re: DOP a zaman yazma ve okuma
TURHAN BEY TEŞEKKÜRLER DENEYECEĞİM