Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DOP a zaman yazma ve okuma

Kullanıcı avatarı
re03
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DOP a zaman yazma ve okuma

Mesaj gönderen re03 »

ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR....
Ekteki yazılımı yaptım ve istediğim durumu bir türlü beceremedim bana lütfen örnekleri yazmayın zaten örneklerden bu kadar oldu bana kesin çözüm rica ediyorum..
Tekrar yazıyorum....
DOP tan Set ettiğim bir süreyi (max.30 sn) butona bastığımda (kayıcı buton) aktif hale getireceğim bir çıkış aktif olacak ve zamanı (süreyi)
D468 den izleyeceğim ,süre dolduğunda hem süre sıfırlanacak ve çıkışı kapatacak tekrar butondan pals aldığında aynı işlem tekrar edecek
Çıkış olarak Y22 olur başkası olur datalar istenen şekilde olur hiç farketmez....
SAYGILARIMLA
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: DOP a zaman yazma ve okuma

Mesaj gönderen Turhan »

Aşağıdaki gibi komut dizilimi oluşturabilirsiniz. D468 girilen set değerine göre kalan zamanı göstermektedir.
timer.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
re03
İletişim:

Re: DOP a zaman yazma ve okuma

Mesaj gönderen re03 »

TURHAN BEY TEŞEKKÜRLER DENEYECEĞİM

“HMI Forum” sayfasına dön