Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

AS plc ve uzak io kullanımı

Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

AS plc ve uzak io kullanımı

Mesaj gönderen fractal »

selamlar;
as serisi plc kullanıyorum.sistemde sliprings ile başka bir yerden giriş çıkış kontrolu yapmam gerekiyor.sliipriingde iki adet boş kablo var.rs485 ile diğer kısımdan bu biilgiiilleri plc ille okumAk istiyorum.as plc ile bu haberleşşmeyi sağlayabileceğim modüller nedir?

teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: AS plc ve uzak io kullanımı

Mesaj gönderen Turhan »

RS485 haberleşme hattınızı Sliprings üzerinden geçirerek mi kullanmak istiyorsunuz?
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:

Mesaj gönderen fractal »

evet.aynen o şekilde.bunun için hangi ürünü kullanabiliirim.ne yapabiillirim.diiğer pprotokoller için yetterlii kablo yook
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Haberleşme hattını Sliprings üzerinden geçirmek önerilen bir durum değildir. Hattaki veri bozulmalarına yol açabilir test etmek istiyorsanızda 9600bps'den daha düşük hızlarda haberleşmeyi denemelisiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:

Mesaj gönderen fractal »

selamlar
şu an çalışan aktif sistemde bu şekilde profibus ile haberleşiyor sistem.bir sorun yok.ben revizyon yapacağım.ama iki tel üzerinden as plc ile haberleşecek ürünü bulamadım.ana cpu as228 olucak.karşı taraf ne olabilir.iki tel olduğu için rs485 olabilir
ama 485li uzak iomodulu bulamadım.deltanın.sorunum bu.

teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Aşağıdaki ürünü test edebilrisiniz. Eğer ürüne ulaşamadıysanız standart bir PLC'nin IO'larını kontrol ederek remote IO gibi kullanmayı deneyebilirsiniz.

RTU-485 Modbus RTU/ASCII RS485 Uzak G/Ç modülü, 8 Analog DVP-S modülü ve 256 Dijital G/Ç desteği
DELTA Electronics Turkey

Kullanıcı avatarı
fractal
İletişim:

Mesaj gönderen fractal »

bu cihazın yanına as plninmi modulleri takılabliniyor yoksa sv plcninmi?
ayrıca cihazı fiyat katloglarında bulamadım.bir manueli varmı?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

DVP-S serisi PLC modellerinin IO modüllerini kullanabilirsiniz. Diğer bilgiler için bölge bayiniz ile iletişime geçiniz.
DELTA Electronics Turkey

“PLC Forum” sayfasına dön