Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Step motoru takip eden Servo motor

Cevapla
Kullanıcı avatarı
AbdurrahmanGenez
Mesajlar: 3
Kayıt: 06 Ağu 2025, 18:50
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Step motoru takip eden Servo motor

Mesaj gönderen AbdurrahmanGenez »

İyi Günler
ss2 plc de Step motorla malzeme çekip Servo motorla kesme işlemi yapacağım. Ama motorların durmaması lazım ve yapılabilirse malzeme istediğim ölçüye yaklaştığında servo motorun hızlanması iyi olur nasıl yapabilirim.
İyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
İslam
Mesajlar: 2002
Kayıt: 05 Tem 2018, 13:55
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Step motoru takip eden Servo motor

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

Sisteminizi pulse ile kontrol ettiğinizden istediğiniz çalışma PLC içerisine sizin yazacağınız algoritma ile alakalıdır. Malzemenin istediğiniz ölçüye yaklaştığını algılayacak bir sensör ya da gönderdiğiniz pulse göre belirleyeceğiniz boy gibi birden farklı yöntem ile algoritmanızı kurabilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Cevapla

“PLC Forum” sayfasına dön