Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

rs485 veri okumak

Kullanıcı avatarı
vuqar_pashayev
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

rs485 veri okumak

Mesaj gönderen vuqar_pashayev »

İyi günler. İki ayrı cihazım var Com2 portuna bağladım. Bir cihazdakı verileri Holding Registerlardan (4X) diğerinden input register lardan (3x) okuyorum. Ayrı ayrı her iksinden de veri okumak mümkün amma seri olarak çalıştıdığında hata veriyor. Sebeb ne ola bilir. Yardım için önceden teşekkürler
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
Yakup
İletişim:

Re: rs485 veri okumak

Mesaj gönderen Yakup »

Merhaba,
Modrw komutu bir tarama saykılında sadece 1 sefer çalışır aynı anda çalıştıramazsınız.
63-Link Haberleşme yaparak 2 cihazınızla haberleşme sağlayabilirsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
vuqar_pashayev
İletişim:

Mesaj gönderen vuqar_pashayev »

Modrw ile 3 cihazı aynı anda çalışdırıyorum o sorun değil. Mesele Modrw de S2 kısmına yzdığım değer arklı oluyor. Gönderdiğim örneye baka bilirmisiniz
Kullanıcı avatarı
Yakup
İletişim:

Mesaj gönderen Yakup »

Videonuzu incelediğimde aynı anda modrw leri start verdiğiniz görüntülüyorum aynı zamanda aynı istasyon adrese aynı anda modrw komutunu aktif ediyorsunuz isterseniz sıralı olarak çalıştırıp o şekilde test etin.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey

“PLC Forum” sayfasına dön