Merhaba, 110IS ekranını kullanıyoruz.
Sorum şu şekilde; çalıştığım bir proje var ve bu projede data verilerini ekran üzerine anlık görmek istiyorum. Newton cinsi üzerinden görmek istiyorum bu verileri ve her geçen saniye bu kuvvet miktarı da artacaktır. Bundan dolayı da ekranda anlık data görmek istiyorum. Bunu nasıl yapabiliriz? Eğer ki uygulama videosu varsa yansıtabilir misiniz? Yoksa basamak basamak izah edebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Anlık Data Okuma
- Ahmet Rauf
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: Anlık Data Okuma
Merhaba,
Data kayıt gibi birşey mi istiyorsunuz yoksa direk ekranda hangi değer geliyorsa onu mu görmek istiyorsunuz? Eğer gelen anlık değer görülecek ve geçmişe dönük kayıt alınmayacaksa ekrana normal bir Sayısal Değer Göster elementi koyup değeri okuyabilirsiniz. Data kayıt istiyorsanız Data Kayıt Buffer eğitim videosunu inceleyebilirsiniz.
Data kayıt gibi birşey mi istiyorsunuz yoksa direk ekranda hangi değer geliyorsa onu mu görmek istiyorsunuz? Eğer gelen anlık değer görülecek ve geçmişe dönük kayıt alınmayacaksa ekrana normal bir Sayısal Değer Göster elementi koyup değeri okuyabilirsiniz. Data kayıt istiyorsanız Data Kayıt Buffer eğitim videosunu inceleyebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey