İyi günler
Loadcellden aldığım ağırlık bilgilerini grafiksel olarak + ve - yük olarak ekranda görmek istiyorum, formda bulduğum örnekler üzerinden oluşturmak istedim ama istediğim sonuca ulaşamadım yardımlarınız bekliyorum.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
loadcellden gelen bilgiye göre grafik oluşturma
- bycera
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: loadcellden gelen bilgiye göre grafik oluşturma
İstediğiniz grafik aşağıdaki gibi ise HMI içerisinde 'Geçmiş Trend Grafik' elementini kullana bilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- bycera
- İletişim:
Turhan Bey +- yönde sinüsoidal dalga olarak zaman ve yük grafiği şeklinde istiyoruz ama, sizin gönderdiğiniz örneği de inceledim ve denedim sistemimizde başarılı olmadı. Loadcell den gelen yüke göre grafik oluşmadı.
- Turhan
- İletişim:
İstediğiniz grafiğin yaklaşık olarak görselini mesaja ekleyebilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey
- bycera
- İletişim:
Turhan Bey fotoğrafta olduğu gibi dalga grafiği oluşturmak istiyoruz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.