Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

hmi den usb flash diske plc datası aktarma

Kullanıcı avatarı
talosmumy
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

hmi den usb flash diske plc datası aktarma

Mesaj gönderen talosmumy »

arkadaşlar merhaba bir projede müşteri plcdeki d500 den d555 e kadar verileri usb diske aktarmamı istiyor kullandığım plc sv2 hmi b7 411 forumu araştırdım fakat benim istediğim bir konu bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: hmi den usb flash diske plc datası aktarma

Mesaj gönderen Turhan »

(10) HMI Data Kayıt başlığını refernas alabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
talosmumy
İletişim:

Mesaj gönderen talosmumy »

TURHAN bey ilginize teşekkür ederim sizin verdiğiniz örneği daha önce gördüm fakat burada plc ye data kayıt var benim istediğim plc den data okumak
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Örnekte zaten PLC'nin D100 datasından itibaren 10word uzunluğundaki verileri okuyup USB'ye kaydetmektedir.

data_kayıt.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“HMI Forum” sayfasına dön