Merhabalar kolay gelsin
Ariza bildirim ekrani uzerinde çalışıyorum mesafeler fabrika icinde cok uzun oldugu icin Dop ile se plc yi internet uzerinden uzaktan haberlestirip dop ekran görüntüsünü de e removete ile tv de gostermek istiyorum.Yapilabilinirmi?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Dop. Se plc ve dop görüntü aktarma
- Nonc
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Dop. Se plc ve dop görüntü aktarma
' Bir bahçeye giremezsen,durup seyran eyleme..
Bir gönül yapamazsan,yıkıp viran eyleme ' demiş Yunus Emre Mübarek.
- Turhan
- İletişim:
Re: Dop. Se plc ve dop görüntü aktarma
Andorid destekli bir TV'ye eRemote programının .apk uygulamasını kurabilirseniz ethernet üzerinden HMI görüntüsünü TV'ye aktarabilirsiniz.
Not: TV'niz standart Andorid uygulamasını desteklemesi gerekmektedir. (Samsung ve LG bildiğim kadarı ile kendi işletim sistemlerini kullanmaktadır. Philips sanırım orjinal Andorid yazılımını destekliyor)
Not: TV'niz standart Andorid uygulamasını desteklemesi gerekmektedir. (Samsung ve LG bildiğim kadarı ile kendi işletim sistemlerini kullanmaktadır. Philips sanırım orjinal Andorid yazılımını destekliyor)
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- Nonc
- İletişim:
Re: Dop. Se plc ve dop görüntü aktarma
Tesekkurler turhan bey kolay gelsin
' Bir bahçeye giremezsen,durup seyran eyleme..