Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
TP PC KABLO
- ümit77
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
TP PC KABLO
Merhabalar
TP04 pc Kablo bağlantı şeması lazım yardımcı olur musunuz selamlar.
TP04 pc Kablo bağlantı şeması lazım yardımcı olur musunuz selamlar.
- Turhan
- İletişim:
Re: TP PC KABLO
TP04- PC kablo şeması aşağıdaki gibidir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- ümit77
- İletişim:
Merhabalar
Bağlantılar doğru fakat hiç bir şekilde bağlantı kuramadım.İki panelde de denedim.
ekran üzerinde veya başka bir yerinde ayar yapmam gereken bir yer varmı?
Bağlantılar doğru fakat hiç bir şekilde bağlantı kuramadım.İki panelde de denedim.
ekran üzerinde veya başka bir yerinde ayar yapmam gereken bir yer varmı?
- Turhan
- İletişim:
TP-04 ekranından ESC tuşuna 3 saniye kadar basılı tutup sistem menüsünü açmalısınız. açılan bu menüden Up/Download seçeneğini PC --->TP yada TP --->PC olarak ayrıca seçmelisiniz.
DELTA Electronics Turkey
- musti201
- İletişim:
Merhabalar,
DELTA_IA-PLC_TPEditor manual' inde anlatıldığı gibi TP04g-as2 model text panel içinde bulunan yazılımı çekmeye çalışıyorum. esc tuşuna 3 saniye bastım ve "U/L AP TP04G>>PC" seçtim ve tpeditor den uygun comport'u ve (baudrate 9600) olarak seçtim "read from tp" ile çekmeye yazılımı çalışıyorum. communication timeout' a düşüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
DELTA_IA-PLC_TPEditor manual' inde anlatıldığı gibi TP04g-as2 model text panel içinde bulunan yazılımı çekmeye çalışıyorum. esc tuşuna 3 saniye bastım ve "U/L AP TP04G>>PC" seçtim ve tpeditor den uygun comport'u ve (baudrate 9600) olarak seçtim "read from tp" ile çekmeye yazılımı çalışıyorum. communication timeout' a düşüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
- Turhan
- İletişim:
USB-RS232 dönüştürücünüz dışında yukarıdaki mesajda belirtilen RS232-TP kablosunu kullanmalısınz. bunun dışındaki up/download prosedürü bir önceki emsajda belirttiğim gibidir.
DELTA Electronics Turkey
- musti201
- İletişim:
Turhan Bey,
https://www.monoprice.com/product?p_id=1186 linkinde bulunan gender changerı kullanıyorum. Söylediğiniz gibi portların 2,3,5 olarak kullanıldığını teyit ettim. Ancak yine bağlantı sağlayamadım.
https://www.monoprice.com/product?p_id=1186 linkinde bulunan gender changerı kullanıyorum. Söylediğiniz gibi portların 2,3,5 olarak kullanıldığını teyit ettim. Ancak yine bağlantı sağlayamadım.
- Turhan
- İletişim:
Güncel TP Editor programlama editoru ile dosya ekinde belirtilen prosedür ile program çekmeyi deneyiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey