Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Servo motor isinmasi

Kullanıcı avatarı
naci.ozmen
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Servo motor isinmasi

Mesaj gönderen naci.ozmen »

Yaklaşık 3 yıl önce yaptığım bir projede asd-b serisi servo motor kullandım sıkıntısız bugüne kadar çalışıyordu sim di ise servo motor aşırı ısınıyor. Herhangi bir mekanik sıkışıklık yok elle bile çok rahat hareket ediyor. Hareket ettirdiği Yük de bir değişiklik yok sorunu bulamadım fikri olan varmıdır. Hız kontrol modunda çalışıyor.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Servo motor isinmasi

Mesaj gönderen Turhan »

Motorun ortalama yüklenme değeri nedir ? Sürücü fabrika ayarlarında iken nasıl tepki veriyor.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
naci.ozmen
İletişim:

Mesaj gönderen naci.ozmen »

Şimdide al006 aşırı yük hatası vermekte. Mekaniksel olarak sorun yok. Yük dede artış yok. 3 senedir sıkıntısız çalışmaktaydı. Motor omojlarinida ölçümtum sıkıntı gözükmüyor.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Sürücü fabrika ayarlarında iken nasıl tepki veriyor.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
mehmetkmk
İletişim:

Mesaj gönderen mehmetkmk »

Merhabalar delta marka servo ve redüktör kullanmakdayım fakt redüktörüm bir miktar ısınıyor yükde değilken bile motorda sorn yok ama normal bir durummudur

“Servo Forum” sayfasına dön