Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DTC 1000L çıkış sorunu
- karakartal211
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
DTC 1000L çıkış sorunu
İyi çalışmalar 0-10liner voltajla çalışan bir valfim var 4-20 mA oluyup set edilen değere göre 0-10 çıkış almak istiyorum bunun için DTC1000L kullandım yanlız çıkışları valfime bağladığımda voltaj göremiyorum acaba yanlış bağlantımı yapıyorum. Out1 çıkışının - sini valfin - sine + sını valfin + sına bağladım ama ekranda çıkış % 80 gözüktüğünde bile çıkış voltajı ölçemiyorum.
- Turhan
- İletişim:
Re: DTC 1000L çıkış sorunu
DTC1000L'nin 8(+) ve 9(-). pinleri OUT-1 çıkışıdır. Çıkış klemensini yükten ayırarak switch Run konumunda iken çıkış voltajını ölçmeye çalışınız.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- karakartal211
- İletişim:
Yükten ayırdığımda voltaj çıkışını görüyorum. Valfe bağladığımda ise voltaj sıfırlanıyor.
- Turhan
- İletişim:
Yükünüzde sorun var gibi gözüküyor. DTC1000L'yi kısadevreye yada ters beslemeye götürüyor olabilir. Ayrıca DTC1000L'nin voltaj çıkışı 10mA'e kadar desteklemektedir, 10mA'den daha fazla akım çekildiği durumlarda da çıkış doğrudan kesime gidecektir.
DELTA Electronics Turkey