Merhabalar, ASDA_A2 ve DVP15MC ile canopen haberleşme ile kontrol ediyorum. Servonun 01-01 parametresi B ayarlı olduğu için servonun çalışma yönünü değiştiremiyorum.
Canopen fiziksel bağlantıları söküp, 01-01 parametresine 101 yaptım, ancak haberleşmenin sağlanması için tekrar B yapmam gerekiyor. Bu durumda servo çalışma yönünü nasıl değiştirebilrim.
programsal olarak sormuyorum. Yani ileri git dediğimde (-) yöne geri git dediğimde(+) yöne gidiyor. Ben tam tersi olmasını istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
	Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
ASDA_A2 Canopen haberleşme
- yvodene
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: ASDA_A2 Canopen haberleşme
Merhaba,
Motorunuzun default dönüş yönünü değiştirmek için P1-01: 010B kaydedip sürücüyü yeniden enerjilendiriniz.

Motorunuzun default dönüş yönünü değiştirmek için P1-01: 010B kaydedip sürücüyü yeniden enerjilendiriniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
						Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- yvodene
- İletişim:
Re: ASDA_A2 Canopen haberleşme
Teşekkürler, Turhan Bey.