Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

DZRN komutu

Kullanıcı avatarı
ş.cebeci
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

DZRN komutu

Mesaj gönderen ş.cebeci »

merhabalar elimde asda a2 3 kw bir servo motor ve sürücü var bunla bir palet çakım hattı yapıyorum dzrn komutunu kullandım motor ileri gidiyor sonda switçe deyiyor y1 aktif oluyor geri geliyor benim burda yapmak istediğim plcnin çıkış palsini kullanıp bellirli aralıklarda işlem yapmak istiyorum d1336 komutunu kullanıp pulse okuyorum ama tek yöde motor geri geldiğinde değişmiyor aynı yönde saymaya devam ediyor burda napmam gerekiyor şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ş.cebeci
İletişim:

Re: DZRN komutu

Mesaj gönderen ş.cebeci »

plc modeli dvp 28sv
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: DZRN komutu

Mesaj gönderen Turhan »

Eğer kullandığınız pulse komutu yön sinyalinide içeriyor ise (DDRVI, DDRVA gibi) komut pozisyonunun ileri-geri yön hareketine göre D1336 datasında artacak yada azaltacaktır. Y0 çıkışından sabit pulse çıkışı sağlayıp yön sinyalini haricen kontrol ediyorsanız PLC tüm pozisyon komutlarında aynı yöne sayma yapacaktır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“Servo Forum” sayfasına dön