Merhabalar,
asda soft ile 400V seri asda a2 sürücü ayarları için usb CN4 konnektöründen bağlanıyorum parametre değişikliği vs yapıyorum ancak jog veya tuning işlemi başlama sırasında usb bağlantı gidiyor, tekarar tekrar denememe rağman bağlantı geliyor ardından geri gidiyor.
elimde 200V seri asda a2 sürücüde aynı kablo ve bilgisayar ile sorunsuz bağlanabiliyorum. ne yapmam gerekir ?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
asda a2 usb sorunu
- efor0619
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: asda a2 usb sorunu
Merhaba,
Haberleşme için kullandığınız USB kablosu endüstriyel tip nüveli kablo olmasına dikkat ediniz. Ayrıca uzun mesafeli kablı çevredeki elektriksel gürültüden etkilenme olasılığını arttıracaktır.
Not: PC'nizide mümkün olduğunda pil gücünde değil şarjda iken kullanmayı deneyin.
Haberleşme için kullandığınız USB kablosu endüstriyel tip nüveli kablo olmasına dikkat ediniz. Ayrıca uzun mesafeli kablı çevredeki elektriksel gürültüden etkilenme olasılığını arttıracaktır.
Not: PC'nizide mümkün olduğunda pil gücünde değil şarjda iken kullanmayı deneyin.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.