Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

asda soft v6.3 bağlantı problemi

Kullanıcı avatarı
d1esell
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

asda soft v6.3 bağlantı problemi

Mesaj gönderen d1esell »

merhaba arkadaşlar;
benim sorunum asda soft programında servoya online iken beni sürekli online ortamdan atıyor. Parazit filtreli sanayi tipi kablo kullanmama rağmen 3 defa kablo satın aldım.
Kullandıpım kablo ile fabrikadaki tüm başka model plclere bağlanıp sorunsuz işlemlerimi yaparken delta servoya asda sof ile online kalamıyorum. Hariçten topraklama hattı çekip servoyu tek başına toprakladım. Ama bir türliü sorunun kaynağını bulamadım. Hani belki bi parametre falan vardır bununla ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim.
(asda soft v6.1 ve v6.3 ile de denedim)
Kullanıcı avatarı
myy
İletişim:

Re: asda soft v6.3 bağlantı problemi

Mesaj gönderen myy »

Aynı sorunu birkaç defa ben de yaşadım. Neredeyse tüm versiyonlarla online oldum diyebilirim. Eğer sorun kullandığınız kablodan değilse v5.5 kullanmanızı öneririm.
Kullanıcı avatarı
Uğur
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen Uğur »

Kablo tercih ederken endüstiriyel usb kablo tercih edin. Bu mıknatıslı kısmın gürültülere etkisi büyüktür.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Uğur Birdal - Technical Support Team Manager - DELTA Electronics Turkiye

Bildirimler İçin Whatsapp Kanalımıza Katılın
Whatsapp Kanal

https://www.linkedin.com/in/ugurbirdal
Kullanıcı avatarı
d1esell
İletişim:

Mesaj gönderen d1esell »

A3 tip servoya asda soft v6.3 den başka programla bağlanamıyorum. Varsa parametresi falan değiştirelim. Bizim makine dual mod çalışıyor. PT/PR mod geçişlerinde mi acaba sorun yaşıyorum . Çünkü makine çalışınca koparıyor beni

“Servo Forum” sayfasına dön