Elimde 7 adet CP2000 var. BU sürücüleri plc üzerinden kontrol etmek istiyorum. Bu mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
CP2000 PLC üzerinden kontrol
- espoyrazmehmet
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
CP2000 PLC üzerinden kontrol
Elimde 7 adet CP2000 var. BU sürücüleri plc üzerinden kontrol etmek istiyorum. Bu mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum.
- İslam
- İletişim:
Re: CP2000 PLC üzerinden kontrol
Merhaba,
CP2000 sürücülerin dahili olarak Modbus RS-485 portu mevcuttur. Bu portlardan sürücüler ile haberleşebilirsiniz.
CP2000 sürücülerin dahili olarak Modbus RS-485 portu mevcuttur. Bu portlardan sürücüler ile haberleşebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- espoyrazmehmet
- İletişim:
haberleştikten sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor? hangi yazılımı kullanmam gerekiyor iligili örnek ve döküman var mı?
- İslam
- İletişim:
Delta Ürünleri Haberleşme Örnekleri içerisinden PLC-İnverter örneğini inceleyebilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey