Merhaba delta asda-m sürücüm de tek motoru x exsen girişine bağlayınca sürücü harici pozisyonlama modunda tek motor bağlı iken sıkıtnısız çalışıyor ???? özellikle
Belirtmek isterim tek motor ile Y eksenine tek motor bağladığım da AL11 HATASI VERİYOR jog moduna aldığımda sikintisiz y ekseninde tek motor ile çalışıyıor anladığım kadarı ile x y z eksenleri sıralı takılı
olması mı gerekiyor özel bir ayarı var mıdır henüz ikinci motorumu alamadım .Sadece Y ekesnimi tek motor ile çalıştırmak istersem x motor girişimi nasl devre dışı brakabilriim teşekkürler
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Delta asda-m-0721-m Sürücü
- ceka
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Delta asda-m-0721-m Sürücü
AL011 hatası yanlış bir parametre ayarından yada motor yükünden kaynaklanmaz. Sürücü ve motor arasındaki haberleşme iletişiminin kesilmesi yada elektriksel gürültüden kaynaklanan bir sebepten dolayı bu hatayı alırsınız. Elinizde benzer güçlerde motor ve sürücü var ise ürünleri yer değiştirerek sorunun hangi sürücü, motor yada kablodan kaynaklandığını bulabilirsiniz.
Not: Sürücüye ait motor güç kablosu hangi eksende bağlı ise motor encoder kablosuda o eksene bağlı olmalıdır.
Not: Sürücüye ait motor güç kablosu hangi eksende bağlı ise motor encoder kablosuda o eksene bağlı olmalıdır.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- ceka
- İletişim:
merhaba DURMU tam olarak anlatamadım herhalde ???? ben de biliyorum ALO 11 hatası neden olur benim bilgi almak istediğim durum x boş brakıp ta y girişine tek motor taktığımda sürücü açılıdğında alo11 e giriyor fakat jog tan kontrol ettiğimde ve sürücü durum bilgisinde y ye bağlı mtoorun hiç bir hata durum bilgisi vermediği durumu anlatabildim mi malesef m serisi sürücü bilgisi çok az ikinci bir motor aldım kablosunu alınca göreceğim ne olduğunu burdan anladığım girişler sıralı olmadı diye bir sonuca vardım ??
- ceka
- İletişim:
m sürücü de motorlar sıralı çalışıyor tek motor y ye takıp ta harici pulsten süremezsiniz önce x dolu olcak sonra y sonra z ?? x ve y dolu olursa 2 motor çalışıyor yani y yi boş brakıp z ye takamazsın gibi
bir gün birinin ihtiyacı olur diye sonucu yazmak istedim
bir gün birinin ihtiyacı olur diye sonucu yazmak istedim