Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ASD-A2 CN1 SOKET TERMİNALİ

Kullanıcı avatarı
orn1torenk
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ASD-A2 CN1 SOKET TERMİNALİ

Mesaj gönderen orn1torenk »

Merhabalar , üstünde çalıştığım projede asd a2 sürücüleri kullanmaktayım , cn1 soketi üzerinden haberleşme sağlayacağım acaba deltanın cn1 soketi için lehimsiz terminal ürünü var mıdır piyasada satılan çok ürün gördüm fakat deltanın kendi ürünleri mi değil mi sormak istedim teşekkür ederim ?
İyi günler iyi çalışmalar ..
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: ASD-A2 CN1 SOKET TERMİNALİ

Mesaj gönderen Turhan »

Aşağıdaki ürünleri inceleyebilirsiniz.

ASD-BM-50A Terminal Blok Modül (ASDA-A2 Sürücüler için, Kablolu, 50 Pin)
ASD-IF-SC5020 Kolay I/O Bağlantı Konnektörü (ASDA-A2 Sürücüler için, 20 Pin)
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
orn1torenk
İletişim:

Mesaj gönderen orn1torenk »

Merhaba belirtmiş olduğunuz ürünleri inceledim fakat ASD-IF-SC5020 20 pinli terminalde DO+ çıkışları mevcut fakat DO- çıkışları mevcut değil , normal CN1 soketinde yaptığımız + çıkış almak için DO+ Ucuna +24v bağlayıp DO- ucundan çıkış alma işlemi bu sokette farklı mı işliyor , bilgilendirebilirseniz sevinirim.
İyi günler,iyi çalışmalar
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Bu konnektor yalnzıca NPN çıkış bağlantısını desteklemektedir. Diğer tüm bağlantı şekli için ASD-BM-50A Terminal Blok Modülün kullanmalısınız.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“Servo Forum” sayfasına dön