Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ASDA-B3

Cevapla
Kullanıcı avatarı
ademselcuk.71
Mesajlar: 1
Kayıt: 17 Kas 2023, 15:22
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ASDA-B3

Mesaj gönderen ademselcuk.71 »

ASDA-B3 MODEL SÜRÜCÜ ALDIM BİR PROJE İÇİN ANCAK BU SÜRÜCÜYÜ SÜRÜCÜ ÜZERİNDEN DEĞİLDE ARDUİNO İLE SÜRMEK İSTİYORUM. FORMU İNCELEDİM ANCAK SERVO SÜRÜCÜLER HAKKINDA PEK BİLGİ SAHİBİ OLMADIĞIM İÇİN BAĞLANTI ŞEMALARINI NE KADAR YAPMAYA ÇALIŞSAMDA BAŞARILI OLAMADIM. BAĞLANTIYI NASIL YAPMAM GEREKTİĞİ GÜÇ KAYNAĞINA İHİTİYAÇ OLUP OLMADIĞI GİBİ HUSUSLARDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
Kullanıcı avatarı
Turhan
Mesajlar: 8429
Kayıt: 07 Mar 2018, 16:06
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: ASDA-B3

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Kontrolcünüze ait pulse sinayal şekliniz ve tetikleme voltajınız nedir? Bu iki bilgiye göre bağlantı şekliniz ve parametre ayarınız farklılık gösterir.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Cevapla

“Servo Forum” sayfasına dön