vfd750 sürücüyü şebeke ve güneş enerji paneli üzerinden hibrit çalıştırmak istiyorum.
sürücü,güneş panellerinden gelen güç yetmediği zaman şebekeden tamamlayıp motoru tam güçte çalıştırsın istiyorum.
mevcut durumda güneş panelinden çalışıyor.güneş panelinden dc güç gelmediği zaman ac giriş üzerinden çalışıyor,ama hibrit çalışmıyor.
kullanma klavuzlarını inceledim ama istediğim gibi çalıştırmak için hangi parametreleri değiştireceğimi bulamadım.
veya bu sürücünün hibrit çalışma özelliği varmı?
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
VFD750CP43B-21 SÜRÜCÜ HİBRİT ÇALIŞMA
- hilmi42
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: VFD750CP43B-21 SÜRÜCÜ HİBRİT ÇALIŞMA
Sürücü üzerinden hibrit çalışmaya ait parametre yapılandırması yada benzer konfigürasyon mevcut değildir. Bu tip uygulamalarda hibrit çalışma fonksiyonu daha çok kaynakgücü ile ilgilidir. Hangi kaynak yükü besleyecek daha yüksek güce sahip ise yük tarafından o kaynaktaki güç tüketilir.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- hilmi42
- İletişim:
Anladım.
Diğer bir problemim dc güçden çalışırken motor çıkış voltajı 420 v AC güçten çalışıyorken 383 V çıkış veriyor
AC giriş voltajı 415 v ,motor AC güçten çalışırken çıkış voltajını hangi parametreden ayarlayabilirim.
Diğer bir problemim dc güçden çalışırken motor çıkış voltajı 420 v AC güçten çalışıyorken 383 V çıkış veriyor
AC giriş voltajı 415 v ,motor AC güçten çalışırken çıkış voltajını hangi parametreden ayarlayabilirim.
- Turhan
- İletişim:
Sürücü üzerinde 01-02 parametresinin değeri nedir?
.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- hilmi42
- İletişim:
420 olması lazım.
- Turhan
- İletişim:
Bu parametreyi motor etiket voltaj değerine sabitlerseniz 50.0Hz'lik çıkış frekansında çıkış voltajı 01-02parametresinde ayarlanan değerde olacaktır.
DELTA Electronics Turkey