Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

HAVA NEM VE SICAKLIK ÖLÇME

Kullanıcı avatarı
Algmsmst
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

HAVA NEM VE SICAKLIK ÖLÇME

Mesaj gönderen Algmsmst »

Merhaba öncelikle 14ss2-dvp04pt modülü kullanarak pt100 ile sıcaklık ölçerek bir uygulama yaptım ama buna ek olarak makine kazanının içindeki havanın nemini ölçmek istiyorum
nem ölçmem için nasıl bir teknik özellikteki nem ölçer kullanmam gerek ve buna hangi dvp modülü eklemem gereklidir
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:
Durum: Çevrimiçi

Re: HAVA NEM VE SICAKLIK ÖLÇME

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

Nem ölçmek için özel bir modül bulunmuyor. Nem sensörünüzün verdiği sinyal tipi nedir? Örneğin 0-10V, 4-20mA gibi..
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
Kullanıcı avatarı
Algmsmst
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Mesaj gönderen Algmsmst »

başka bir başlığın altına yazdım ama bulamadım xy-md02 sıcaklık ve nem ölçüm cihazını kullanmak istiyorum
AYNI CİHAZ İLE

MASTER DOP100
1- DVP-14SS2
2-VFD-EL SÜRÜCÜM VAR
8,E,1-38400 RTU İLE HABERLEŞİYORUM NEM ÖLÇÜM CİHAZINI (3.) ADRESE NASIL EKLERİM
xy-md02-manual.pdf
cihazın haberleşme ayarlarını değiştirmem için usb to rs485 mödül mü kullanmam gerek başka bir yolu var mıdır?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
İslam
İletişim:
Durum: Çevrimiçi

Mesaj gönderen İslam »

Merhaba,

MODRW komutunun ilk parametresi haberleşilecek cihazın istasyon adresini temsil eder. MODRW K3... diye başlarsanız 3. istasyon adresine sahip cihazla iletişim kurabilirsiniz. PLC'nin haberleşme protokolünü değiştirmekten bahsediyorsanız Endüstriyel bir RS485 ya da RS232 dönüştürücü işinizi çözecektir. Sensörden bahsediyorsanız bunun için üreticisi ile irtibata geçin.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey

“PLC Forum” sayfasına dön