Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Delta ASDA B2 Tork okuma ve çıkış sinyali alma
- OsmanDLT
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Delta ASDA B2 Tork okuma ve çıkış sinyali alma
Merhabalar elimde ASDA B2 model bir sürücü var ben bu sürücüden tork verisi okumak istiyorum yada sürücüye manüel olarak bir tork değeri girmek ve sürücü o limiti geçtiği zaman sürücüden dijital bir veri almak istiyorum bunu nasıl yapa bilirim 

- İslam
- İletişim:
Re: Delta ASDA B2 Tork okuma ve çıkış sinyali alma
Merhaba,
Tork belirlemek için Tork Kontrol Modunda olmanız gerekir. Aktüel motor tork değerini okuma içinse;
P0-17-->54 tanımlayın, daha sonra 0012h-0013h(DW) adreslerinden okuyabilirsiniz.
Tork belirlemek için Tork Kontrol Modunda olmanız gerekir. Aktüel motor tork değerini okuma içinse;
P0-17-->54 tanımlayın, daha sonra 0012h-0013h(DW) adreslerinden okuyabilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- OsmanDLT
- İletişim:
şimdi bunu ekrana bağlayacağım ve rs485 üzerinden ekranda okuyacağım ekrana gelen veriyi plc ile okumak içinde makro ile mov yapacağım d1000yazacağım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ekranın modeli DOP-103BQ
- İslam
- İletişim:
Aşağıdaki örneğe göre COM1 portunda Servo ID:2, PLC ID:1 olarak şekilde servonun ilgili adresleri DW olarak D100-D101 datasına taşınmıştır. Macro komutlarının detayları için HMI Macro Komutları Dokümanı'nı inceleyin.
({Link1}1@PLC_D100) = ({Link1}2@SERVO-12) (DW)
({Link1}1@PLC_D100) = ({Link1}2@SERVO-12) (DW)
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey