Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
CAN OPEN 8+SERVO SÜRME
- orn1torenk
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
CAN OPEN 8+SERVO SÜRME
Merhaba elimde hem dvp28sv hemde as228t plc mevcut , ben bu plc lerin herhangi biri ile 13 adet servo motor kontrol etmek istiyorum . Canopen Special drive modunda max 8 adet kontrol edilebildiğini biliyorum fakat başka bir yolu var mı öğrenmek istedim . 8 adeti can open ile 5 adeti Cn1 portu ile kontrol etmek dışında can open gibi Cn1 pinlerine bulaşmadan bir yolu var mıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim. Servo Sürücüler Asd-a2 dir .
- Turhan
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Re: CAN OPEN 8+SERVO SÜRME
Elinizdeki servo sürücüler ASDA-A2 CANopen haberleşmeli model ise kontrolcünüzü DVP-15MC ile değiştirip tüm eksenleri bu kontrolcü ile kontrol edebilirsiniz.
Eğer kontrolcünüzüde değiştirmek istemiyorsanız 8Ekseni Delta Special Driver methodu ile kontrol ederken hareket kabileyetleri daha düşük olacak diğer 5 eksenide Standart CANOpen DS301 ile kontrol edebilrisiniz. Bu kontrol methodu için Servo Eğitim Videoları başlığından
01.Başlangıç ayarları ve PDO, SDO, Auto SDO mesajları,
02.Profile Position Mode,
03.Homing Mode uygulamalarını dikkate alınız.
Eğer kontrolcünüzüde değiştirmek istemiyorsanız 8Ekseni Delta Special Driver methodu ile kontrol ederken hareket kabileyetleri daha düşük olacak diğer 5 eksenide Standart CANOpen DS301 ile kontrol edebilrisiniz. Bu kontrol methodu için Servo Eğitim Videoları başlığından
01.Başlangıç ayarları ve PDO, SDO, Auto SDO mesajları,
02.Profile Position Mode,
03.Homing Mode uygulamalarını dikkate alınız.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.