Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Güvenlik
- ertek68
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Güvenlik
Merhaba;
Projemde bir kaç butona 7. seviye güvenlik seçtim.
HMI enerjisi kesilip tekrar verildiğinde ilk girişte şifre istemiyor (Direk işlevini yerine getiriyor).
Çıkıp sonra tekrar girmek istediğimde şifre istiyor.
Bunun sebebi nedir.
Projemde bir kaç butona 7. seviye güvenlik seçtim.
HMI enerjisi kesilip tekrar verildiğinde ilk girişte şifre istemiyor (Direk işlevini yerine getiriyor).
Çıkıp sonra tekrar girmek istediğimde şifre istiyor.
Bunun sebebi nedir.
- Yakup
- İletişim:
Re: Güvenlik
Merhaba
projenizde paylaşmış olduğum ekran sayfasınız resmini paylaşır mısınız
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- ertek68
- İletişim:
Paylaştığınız sayfayı projemde bulamadım Yakup bey.
Bu arada yazmayı unutmuşum.
DOP-100 serisi ve DiaScreen kullanıyorum.
Bu arada yazmayı unutmuşum.
DOP-100 serisi ve DiaScreen kullanıyorum.
- Yakup
- İletişim:
Merhaba
DiaScreen en güncel versiyonunu indirin 1.6.2 versiyonu, kullanıcı ayarlar kısmında yer almaktadır.
DiaScreen en güncel versiyonunu indirin 1.6.2 versiyonu, kullanıcı ayarlar kısmında yer almaktadır.
- ertek68
- İletişim:
Tamam Yakup bey indireyim de...
Bahsettiğim sorun versiyonla mı alakalı ?
Bahsettiğim sorun versiyonla mı alakalı ?
- Yakup
- İletişim:
Her zaman en güncel versiyonu kullanmanızı öneririm,
Paylaşmış olduğum ekran görüntüsü sizde bulunuyor mu , yeni güncellemeler ile farklı eklentiler eklediler
Paylaşmış olduğum ekran görüntüsü sizde bulunuyor mu , yeni güncellemeler ile farklı eklentiler eklediler
- ertek68
- İletişim:
Haklısınız anlıyorum da sorumun cevabı bu değil.Yakup yazdı: 10 Kas 2025, 11:48 Her zaman en güncel versiyonu kullanmanızı öneririm,
1.6.0 versiyonla yapılmış projede sizin paylaştığınız ekran olmadığı için mi bu sorunu yaşıyorum.
Ve eğer öyleyse... Güncel versiyonu yüklediğimde, Paylaştığınız ekranda neye dikkat etmeliyim.
Tekrar burada ekran görüntüsü paylaşıp Forumu ve Sizi meşkul etmek yerine kendim halledeyim.
- Yakup
- İletişim:
Ekran sayfasını daha önce paylaştım default da startup güvenlik leveli 0 gelmektedir.
Bu durumu kontrol etmeniz gerektedir.Nereden açacağınız üst mesajlarda söyledim proje paylaşımı yaparsanız durumunu gözlemleyebilirim.
Bu durumu kontrol etmeniz gerektedir.Nereden açacağınız üst mesajlarda söyledim proje paylaşımı yaparsanız durumunu gözlemleyebilirim.
- ertek68
- İletişim:
Yani 1.6.0 versiyonda yaşadığınız sorun bundan mı kaynaklanıyor.Yakup yazdı: 10 Kas 2025, 12:53 Ekran sayfasını daha önce paylaştım default da startup güvenlik leveli 0 gelmektedir.
Yakup Bey; Kenidimi kötü hissetmeye başladım sorunumu anlatamıyormuyum.
Yada çok mu zor soruyorum.. Bir türlü sorunuma cevap vermiyorsunuz.