Merhabalar
PLC programında 28sv2 7 tane hızlı sayıcıya ihitiyacım var. X5 den sonra kullanacağım hızlı sayıcı var mıdır?
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
sv2 plc hızlı sayıcı
- canerland
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: sv2 plc hızlı sayıcı
Merhaba,
SV2 serisi PLC'lerde kullanıma göre 8 adet hızlı sayıcı kullanabilirsiniz. SV2 serisi için hızlı sayıcı tablosunu referans alabilirsiniz.
SV2 serisi PLC'lerde kullanıma göre 8 adet hızlı sayıcı kullanabilirsiniz. SV2 serisi için hızlı sayıcı tablosunu referans alabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- emre5555
- İletişim:
sistemde 8 adet flowmetre var. x0 dan x5 e kadar c235-c240 kullandım ölçüm alabiliyorum. x10 ve x14 e de c243-c244 sayıcılarını referans alıp programı yaptım ama ölçüm alamıyorum. aktif etmem gereken herhangi bir m biti mi var ya da neyi eksik yapıyorum bulamadım.
- İslam
- İletişim:
M1268-M1269-M1270-M1271 bitlerini set edip;
C243 için: M1277 bitini set ettikten sonra saydırmayı,
C244 için: M1279 bitini set ettikten sonra saydırmayı deneyebilirmisiniz.
C243 için: M1277 bitini set ettikten sonra saydırmayı,
C244 için: M1279 bitini set ettikten sonra saydırmayı deneyebilirmisiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey