Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Pulse Sayma

Kullanıcı avatarı
nebusta
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Pulse Sayma

Mesaj gönderen nebusta »

İyi günler

Herhengi bir register'ı D1336 Servo anlık pulse ile birlikte, iki register birbirine eşit olmayacak şekilde artırıp azaltablir miyim ?

Şimdiden teşekkürler ...
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Pulse Sayma

Mesaj gönderen Turhan »

Haberleşme üzerinden Servo encoder pozisyonunu okuyorsanız DVP-SV2 serisi PLC 'nin D1336 datasını PLC pulse sayıcısı olarak kullanıp servo encoder pozsyonunu Tam tur çözünürlüğe göre okuyabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
nebusta
İletişim:

Mesaj gönderen nebusta »

D1336 registerinden değer okumada sıkıntı yaşamıyorum onu kullanıyorum. Fakat asıl sormak istediğim servonun ileri dönmesi ile herhangi bir register değerini artırmak geri donmesiylede azaltmak istiyorum D1336 dan ayrı olarak.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Bunu programsal olarak komutlar ile kendiniz sağlamalısınız. Toplamda ileri yada geri gidilen yolu tutan dahili bir register bulunmamaktadır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“Servo Forum” sayfasına dön