İyi günler
Herhengi bir register'ı D1336 Servo anlık pulse ile birlikte, iki register birbirine eşit olmayacak şekilde artırıp azaltablir miyim ?
Şimdiden teşekkürler ...
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Pulse Sayma
- nebusta
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: Pulse Sayma
Haberleşme üzerinden Servo encoder pozisyonunu okuyorsanız DVP-SV2 serisi PLC 'nin D1336 datasını PLC pulse sayıcısı olarak kullanıp servo encoder pozsyonunu Tam tur çözünürlüğe göre okuyabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- nebusta
- İletişim:
D1336 registerinden değer okumada sıkıntı yaşamıyorum onu kullanıyorum. Fakat asıl sormak istediğim servonun ileri dönmesi ile herhangi bir register değerini artırmak geri donmesiylede azaltmak istiyorum D1336 dan ayrı olarak.
- Turhan
- İletişim:
Bunu programsal olarak komutlar ile kendiniz sağlamalısınız. Toplamda ileri yada geri gidilen yolu tutan dahili bir register bulunmamaktadır.
DELTA Electronics Turkey