Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
A2 Bağlantı Sorunu
- nebusta
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
A2 Bağlantı Sorunu
İyi günler
B2 serisi servoya sıkıntısız bağlanırken A2 serisi servoya bağlanamıyorum sorun neden olabilir? Kullanmış olduğum proğram ASDA_Soft_5.3.3.0.
B2 serisi servoya sıkıntısız bağlanırken A2 serisi servoya bağlanamıyorum sorun neden olabilir? Kullanmış olduğum proğram ASDA_Soft_5.3.3.0.
- Turhan
- İletişim:
Re: A2 Bağlantı Sorunu
ASDA-A2 serisi servoya USB üzerinden mi bağlantı kuruyorsunuz?
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- nebusta
- İletişim:
Evet Turhan Bey iki sürücüye de CN3 kanalında bilgisayara ise USB den bağlanıyorum.
- Turhan
- İletişim:
ASDA-A2-M serisi Servo ve ASDASoft v5.3.3 ile bir test gerçekleştirdim.
Aşağıadki Servo sürücünün parametre ve ASDASoft bağlantı ayarları ile sorunsuz bağlantı gerçekleştirilebiliyor.
P3-00: 7F (istasyon numarası 127)
P3-01: 203 (Bağlantı hızı 38400 bps)
P3-02: 6 (8,N,2,RTU)
P3-05: 0 (RS232 Haberleşme)
Not: Bağlantı USB-232 dönüştürücü ile sağlanmıştır.
Aşağıadki Servo sürücünün parametre ve ASDASoft bağlantı ayarları ile sorunsuz bağlantı gerçekleştirilebiliyor.
P3-00: 7F (istasyon numarası 127)
P3-01: 203 (Bağlantı hızı 38400 bps)
P3-02: 6 (8,N,2,RTU)
P3-05: 0 (RS232 Haberleşme)
Not: Bağlantı USB-232 dönüştürücü ile sağlanmıştır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- provalve
- İletişim:
Belirtilen ayarlari yaptim ancak "unable to access the device ! Swtich it to off-line " seklinde bir hata aliyorum
- Turhan
- İletişim:
ASDASofta ait tüm sürümleri PC'nizden kaldırıp ASDA-Soft v5.03.03 versiyonunu kullanınız. Dönüştürücünüz ile ilgili bir problem olmadığını düşünüyorsanız Sürücüyü temin ettiğiniz bayii ile irtibata geçerek sürücü CN3 portunu test etmesini isteyebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey
- provalve
- İletişim:
Baska bir sekilde bilgisayara baglanma ihtimalim var mi ?
- Turhan
- İletişim:
ASDA-A2 serisi servo sürücüler için CN4 USB noktasından Standart yazıcı kablosu ile bağlanabilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey