Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ASDA A2 ALARM DURUMU

Kullanıcı avatarı
erdncplc
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ASDA A2 ALARM DURUMU

Mesaj gönderen erdncplc »

Herkese iyi çalışmalar
as serisi plc ile asda a2 servo motor kullanıyorum CANopen haberleşme ile bağlıyım. Servonun alarma geçtiği durumlarda plc den nasıl okuma yapabilirim ? . Resimdeki blokta bunu okuyamıyorum .
Resim
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: ASDA A2 ALARM DURUMU

Mesaj gönderen Turhan »

Delta Special Driver kullanıyorsanız hata durumunu doğrudan PLC registerinden okuyabilirsiniz. Data'nın değeri sıfır ise hata yok, sıfırdan farklı bir sayı ise alarm kodunun decimal değeri bu registerde okunabiliyor olmalı.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
erdncplc
İletişim:

Mesaj gönderen erdncplc »

Ben bunuda denedim fakat başaramadım , bir örnek paylaşabilirmisiniz.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

AS PLC ve ISPSoft Eğitimi başlığındaki 33-43. videolar aralığındaki örnek uygulamaları kullanabilirsiniz. Bu uygulamada Delta Special Driver ile haberleşirken resimde işaretlenen Alarm registerleri PLC tarafından ID numaralarına göre otomatik refresh edilecektir.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“Servo Forum” sayfasına dön