Merhabalar,
Bir projemiz için DVP12se plc ile DTC1000 sıcaklık kontrol cihazını rs485 üzerinden haberleştirmekteyim. DTC1000 cihazıma bir termokupl ve out 1 çıkışında bir rezistans bağlı. Rezistansı PID kontrol ile çalıştırmak istiyorum fakat PLC kısmında makineye start verdiğimde rezistansların çalışmaya başlaması gerekiyor. Isıtma işleminin makinede start komutu varken gerçekleşmesi gerekiyor. Rezistansları plc üzerinden nasıl kontrol edebilirim?
Yardımlarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar dilerim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
DVP12SE DTC1000 Rezistans Kontrolü
- damla
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Yakup
- İletişim:
Re: DVP12SE DTC1000 Rezistans Kontrolü
Merhaba,
Dvp se plc pid kontrolü yapmanız gerekmektedir.
Pid çalışma mantığı ve auto Tuning ile ilgili teknik videomuzu inceleyebilirsiniz.
DVP PLC Auto Tuning ve PID Fonksiyonu
Dvp se plc pid kontrolü yapmanız gerekmektedir.
Pid çalışma mantığı ve auto Tuning ile ilgili teknik videomuzu inceleyebilirsiniz.
DVP PLC Auto Tuning ve PID Fonksiyonu
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- damla
- İletişim:
Rezistansı dtc1000 çıkışına bağlayarak yapabileceğim bir çözüm yok mudur? Rezistansı plcnin y çıkışına mı bağlamam gerekiyor?
- Yakup
- İletişim:
Dtc1000 ilede pid yapabilirsiniz
DTC1000/DTC2000 8 Adım PID Program Kontrol
DTC1000/DTC2000 8 Adım PID Program Kontrol
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey