Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
cp2000 Alarm Çıkışı
- Aniluzun
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
cp2000 Alarm Çıkışı
Merhaba, CP2000 sürücüden alarm çıkışı bilgisini PLC'ye almak istiyorum. Herhangi bir alarm olduğunda bana bilgi vermesi için. Sürücü üzerinden hangi kontaklardan alabilirim. Sürücü parametrelerinden değişiklik yapmam gerekli ise parametre bilgileri nelerdir.
- Yakup
- İletişim:
Re: cp2000 Alarm Çıkışı
Merhaba,
Cp2000 serisi sürücülerde ra1(açık kontak),rb1(kapalı kontak)ve rc1(ortak uç) röle uçlarından sürücü arızaya geçtiğinde kontak alabilirsiniz.
Aynu zamanada 02.13>>11 yapmanız gerekmektedir.
Cp2000 serisi sürücülerde ra1(açık kontak),rb1(kapalı kontak)ve rc1(ortak uç) röle uçlarından sürücü arızaya geçtiğinde kontak alabilirsiniz.
Aynu zamanada 02.13>>11 yapmanız gerekmektedir.
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Aniluzun
- İletişim:
deneme yapabilmemiz için alarm oluşturmak istiyorum. alarm oluşturabileceğim parametre var mı
- Yakup
- İletişim:
Boşta herhangi bir inputa "10" yaparsanız ,inputu tetiklerseniz sürücü hataya geçecektir.
Örneğin: 02.01>>10 (mı1)
Örneğin: 02.01>>10 (mı1)
Yakup Erdemir - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey