DOP-B03S211 panel ile ASD-A2-1021-M model servo driver ı rs 485 bağlantı ile haberleştirip servonun hız ve mesafe bilgilerini panelden girmek istiyorum. PLC kullanmadan yapılabilir mi?.
Delta panel haberleşme ayarlarınında series kısmında DELTA ASD-M-R yi mi seçeceğim veya delta controller ASCII yi mi ? Mesafe değeri için P6 03 parametresi için adresi 0606 girdim ancak en fazla 9999 değerini girmeme izin veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
delta panel ile direkt servo kontrolü
- preg09
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- Turhan
- İletişim:
Re: delta panel ile direkt servo kontrolü
ASDA-A2 serisi Servo sürücüler kullanılarak bu sürücülerin dahili pozisyonlama özelliği ile HMI üzerinden kontrolü mümkündür. ASDA-A2 Dahili Pozisyonlama (PR) Modu nda belirtilen adresleri kullanmanız yeterli olacaktır.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- preg09
- İletişim:
Dökümanda belirtilen ayarları yaptım ve harici bir pulse vererek motoru P6 03 parametresine girdiğim değer kadar ilerletebiliyorum .Ancak ben bu işlemin sadece hız ve mesafe kısmını ekrandan girerek yapmak istiyorum bana ekranı servo driver ile haberleştirmem için gerekli ayarlar lazım.
- Turhan
- İletişim:
P6-03 Paramteresi (POS1) servoya vereceğiniz pozisyon komutudur. (Address: 0606H, 0607H Birim: pulse)
P5-60 Parametresi (POV0) servo pozisyonu için Hız parametresidir. (Address: 0578H, 0579H Birim: 0.1rpm)
P5-60 Parametresi (POV0) servo pozisyonu için Hız parametresidir. (Address: 0578H, 0579H Birim: 0.1rpm)
DELTA Electronics Turkey