Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Asda-b2 al0006 hatasi

Cevapla
Kullanıcı avatarı
metinacetin
Mesajlar: 1
Kayıt: 05 Eyl 2018, 21:33
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Asda-b2 al0006 hatasi

Mesaj gönderen metinacetin »

Iyi günler asda-b2 400w servo motor kullanıyorum pals ile suruyorum tam tur atip durduruyorum mekanik akşam çok rahat elle dönüyor fakat 5- 6 hareketten sonra al0006 hatası alıyorum ne yapmam gerekir
Kullanıcı avatarı
Turhan
Mesajlar: 8438
Kayıt: 07 Mar 2018, 16:06
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Asda-b2 al0006 hatasi

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

AL006 aşırı yük hatasıdır. Servo motorun yüklenme değeri %100'ün üzerine çıktığında ve tanımlı olan zaman değerinin sonunda %100'ün altına inmediğinde servo sürücü bu hatayı vermektedir.
Sürücü ve Motor arasındaki U-V-W güç bağlantısının ters bağlanması yada Frenli motorlar için Fren mekanizmasının açılmadan motora hareket verildiğinde de alabileceğiniz bir hata durumudur.

Not: Motor yüklenme değerini Keypad üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Bunun için keypad üzerinde sayısal değerleri görüntülerken yukarı ok tuşuna tek tek basın. Displayde AUGL (Avarage Load ortalama yüklenme) monitorunu görüp bir kaç saniye bekledikten sonra göreceğiniz sayısal değerler motorun ortalama yüklenme değerleri olacaktır.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Cevapla

“Servo Forum” sayfasına dön