Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
MANYETİK SIVI SEVİYE SENSÖRÜ DEĞERİ OKUMA
- cooldoubtless
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
MANYETİK SIVI SEVİYE SENSÖRÜ DEĞERİ OKUMA
Selamlar. 4-20 mA akım çıkışlı manyetik seviye sensörüm bulunmakta. Bu sensörün artı girişini +12V'a eksi kablosunu ise DELTA DTB9696 denetleyicisinin 9 nolu pinine taktım ve 10 nolu pini kaynağımın eksisine bağladım. Denetleyicinin sensör girişinin 4-20mA olduğunu bildiren ayarını yapmış olmama rağmen sensör değerini okuyamıyor. Değer aralığı 20 ile 60 arasında olması gerekirken (aralıkların üst ve alt seviyesi ayarlardan girildi) eksili değerler gösteriyor. Manuelde akım girişi için jumper ayarı gösteriyor acaba onu mu yapmam gerekiyor? Denetleyici üzerinde böyle bir pin bulamadım. İçini mi açmamız gerekmekte? Yardımcı olursanız sevinirim.
- Turhan
- İletişim:
Re: MANYETİK SIVI SEVİYE SENSÖRÜ DEĞERİ OKUMA
Sensörünüzden 4~20mA lik bilginin geldiğini multimetre ile ölçebiliyorsanız. Aşağıda belirtilen Jumper girişini kısadevre edip modüle sensör girişi yapmanız yeterli olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- cooldoubtless
- İletişim:
Teşekkür ederim cevap için ancak denetleyicinin içini açmam gerekiyor yani. Öndeki dişlere bastırdığımda ön panelin çıkması gerekiyor değil mi? Ancak çıkartamadım.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
- Turhan
- İletişim:
Resimde işaretlediğiniz yere baskı uygulayarak ürünü kasadan ayırıp belirtilen jumper kısmını köprülemelisiniz. Veya elinizde hata toleransı çok düşük 250Ω çeyrek wattlı direnci 4~20ma lik sinyale paralel bağlayarak aynı sonucu elde edebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey