Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Delta asda b ile metre hesabı

ismailusta
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Delta asda b ile metre hesabı

Mesaj gönderen ismailusta »

Merhaba iyi bayramlar.
Dop panelden verdiğim boy ölçüsüne göre bir ürünü kesmek istiyorum, önceden ben bunu ac motor ve enkoder kullanarak yapmıştım.
Servoda bu uygulamayı nasıl yapabilirim? Kısaca bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Forumda delta asda a2 ve b2 ile uygulamalar var ama, asda b ile yapılan uygulama göremedim.

Plc :14ss2 t
Servo asda b
Servo 1turu 5000 palste tamamlıyor.
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: Delta asda b ile metre hesabı

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Burada önemli olan bilgi motor milinin 1 tam turluk hareketinde mekanik sisteminiz kaç mm ilerliyor? Bu bilgiyi mesajda belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
ismailusta
İletişim:

Mesaj gönderen ismailusta »

Merhaba Turhan bey
Servo 1 turu 1000 pals ile tamamlıyor, yukarıya yanlış yazmışım.

Servo 1 turda 251.2 mm gidiyor
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Mesaja eklediğim bağlantı ve parametre ayarlarını yapılandırdıktan sonra 1000pulse=251.2 mm eşitliğine göre pozisyonlama yapabilirsiniz.

.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“Servo Forum” sayfasına dön