1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
					
				DVP-COPM
				Gönderilme zamanı: 26 Tem 2021, 11:09
				gönderen iibrahimm
				Merhaba DVP COPM modül ile iki tane delta olmayan marka servo haberleştiriyoruz. Bu konfigürasyonu upload edip farklı bir DVP COPM download edebilmemiz mümkün mü? Mümkünse nasıl? 
Teşekürler
			 
			
					
				Re: DVP-COPM
				Gönderilme zamanı: 26 Tem 2021, 14:33
				gönderen Turhan
				DVPCOPM-SL modülünden konfigürasyon upload edilememektedir. Elinizde bu proje dosyasına ait CANopen Builder konfigürasyonu var ise bu proje üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
			 
			
					
				Re: DVP-COPM
				Gönderilme zamanı: 26 Tem 2021, 17:44
				gönderen iibrahimm
				Teşekkür ederim. Peki elimizde bulunan konfigürasyonda adreslemeleri değiştirmek mümkün müdür? Şöyle ki node 3 ve node 4 te iki adresimiz mevcut. Node 4 output adresi D6282 den başlayıp d6287 de bitiyor. Program otomatik olarak node 3 ü d6288 den başlatıyor. Ben node 3 ü D6288 den değil de D6300 den başlatmak istiyorum. Bunun için nasıl bir konfigürasyon yapmam gerekir?
			 
			
					
				Re: DVP-COPM
				Gönderilme zamanı: 27 Tem 2021, 10:24
				gönderen Turhan
				Resimde işaretlediğim "Manuel Allocation" sekmesini seçtiğinizde Input ve Output adreslerinizi tanımlı aralık içerisindeki data adreslerden başlatabilirsiniz.
.