selamlar;
cp2000 surucu kullanıyorum.surucu min cıkış frekansını değiştirmek istediğimde error veriyor.runda yada stopda olması farketmiyor.0.50 değerine kilitlenmiş.bunu neden yapar_?
surucuyu analog olarak suruyorum.yapmak istediğim en duşuk cıkış orneğin 25hz olsun.20ma verdiğimdede 50hz cıksın.ama alt limiti değiştiremiyorum.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
cp2000 surucu hata
- fractal
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: cp2000 surucu hata
Merhaba,
03-50-->2 yaptıktan sonra aşağıdaki resimde görülen ilgili parametreler ile Analogdan verdiğiniz akım değerlerini scala edebilirsiniz.
03-50-->2 yaptıktan sonra aşağıdaki resimde görülen ilgili parametreler ile Analogdan verdiğiniz akım değerlerini scala edebilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- fractal
- İletişim:
orta nokta ne demek kullanım amacı nedir.
- İslam
- İletişim:
3 noktalı skalalandırma işlemi yapılmaktadır. 0-10V sinyalin ortası default ayarlarda 5V'dur. Burayı kaydırabilirsiniz. Aynı şekilde frekans değerlerinide değiştirebilirsiniz. Daha hassas skalalandırma işlemi yapmanızı sağlar.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey