Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
ISPsoft kurulum yapılamıyor
- MarmoT
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
ISPsoft kurulum yapılamıyor
ISPsoft güncel sürüm yüklemek için eski sürümünü kaldırmıştım. Güncel sürüm yüklemeyi denediğimde hata verdi. Eski sürüme dönmek istedim o da kurulmadı. Şu an hiçbir sürümünü kuramıyorum. Verdiği hata ise "Error writing to the temporary location" budur. Konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Zira ISP softta yazdığımız program wplsofta geçince arapsaçına dönüyor.
MarmoTeknik Otomasyon
- Turhan
- İletişim:
Re: ISPsoft kurulum yapılamıyor
Bilgisayarınızdan ISPSoft ve HWCONFIG ile ilgili tüm kurulum dosyalarını kaldırdıktan sonra ISPSoft V3.19 adresinden güncel kurulum dosyasını indirip yönetici modunda tekrardan kurulum yapmayı deneyebilirmisiniz?
Tespit ettiğim kadarı ile bu ISPSoft sürümü aşağıdaki tüm işletim sistemlerinde uyumlu.
Operating System:Windows® 7/8/10 (64-bit)/ 11(64-bit)
Tespit ettiğim kadarı ile bu ISPSoft sürümü aşağıdaki tüm işletim sistemlerinde uyumlu.
Operating System:Windows® 7/8/10 (64-bit)/ 11(64-bit)
DELTA Electronics Turkey
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
- MarmoT
- İletişim:
- dermani
- İletişim:
Merhaba,
Bende 3.20'de aynı sorunu yaşadım. 3.19 indirdim onda da aynı sorunu yaptı yardımcı olabilir misiniz?
Bende 3.20'de aynı sorunu yaşadım. 3.19 indirdim onda da aynı sorunu yaptı yardımcı olabilir misiniz?
- Turhan
- İletişim:
Merhaba,
Öncelikle bir önceki ISPSoft kurulum dosyalarınızı PC'nizden kaldırmak için Revouninstaller gibi bir program ile tüm kurulum dosyalarını PC'nizden kaldırın. Ardından ISPSoft güncel sürümünü yönetici modunda çalıştırıp yeniden kurulum yapmayı deneyebilirmisiniz?
Öncelikle bir önceki ISPSoft kurulum dosyalarınızı PC'nizden kaldırmak için Revouninstaller gibi bir program ile tüm kurulum dosyalarını PC'nizden kaldırın. Ardından ISPSoft güncel sürümünü yönetici modunda çalıştırıp yeniden kurulum yapmayı deneyebilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey