Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

ISPsoft kurulum yapılamıyor

Kullanıcı avatarı
MarmoT
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

ISPsoft kurulum yapılamıyor

Mesaj gönderen MarmoT »

ISPsoft güncel sürüm yüklemek için eski sürümünü kaldırmıştım. Güncel sürüm yüklemeyi denediğimde hata verdi. Eski sürüme dönmek istedim o da kurulmadı. Şu an hiçbir sürümünü kuramıyorum. Verdiği hata ise "Error writing to the temporary location" budur. Konu ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Zira ISP softta yazdığımız program wplsofta geçince arapsaçına dönüyor.
MarmoTeknik Otomasyon
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Re: ISPsoft kurulum yapılamıyor

Mesaj gönderen Turhan »

Bilgisayarınızdan ISPSoft ve HWCONFIG ile ilgili tüm kurulum dosyalarını kaldırdıktan sonra ISPSoft V3.19 adresinden güncel kurulum dosyasını indirip yönetici modunda tekrardan kurulum yapmayı deneyebilirmisiniz?

Tespit ettiğim kadarı ile bu ISPSoft sürümü aşağıdaki tüm işletim sistemlerinde uyumlu.

Operating System:Windows® 7/8/10 (64-bit)/ 11(64-bit)
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Kullanıcı avatarı
MarmoT
İletişim:

Mesaj gönderen MarmoT »

problem çözüldü teşekkürler
MarmoTeknik Otomasyon
Kullanıcı avatarı
dermani
İletişim:

Mesaj gönderen dermani »

Merhaba,
Bende 3.20'de aynı sorunu yaşadım. 3.19 indirdim onda da aynı sorunu yaptı yardımcı olabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
Turhan
İletişim:

Mesaj gönderen Turhan »

Merhaba,

Öncelikle bir önceki ISPSoft kurulum dosyalarınızı PC'nizden kaldırmak için Revouninstaller gibi bir program ile tüm kurulum dosyalarını PC'nizden kaldırın. Ardından ISPSoft güncel sürümünü yönetici modunda çalıştırıp yeniden kurulum yapmayı deneyebilirmisiniz?
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.

“PLC Forum” sayfasına dön