Merhaba kolay gelsin.
DeltaWPLSoft uygulaması üzerinden Ortalama-Minimum-Maximum değer yazabileceğim bir kod formülü arıyorum. Forumda ekstra bir başlık göremediğim için bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.
Ortalama için : MEAN komutunu kullanmayı YT kanalınız üzerinden gördüm ama diğerleri için bir yöntem göremedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Min-Max-Avg
- Ahmet Rauf
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
- İslam
- İletişim:
Re: Min-Max-Avg
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Ahmet Bayraktar
- İletişim:
Merhabalar,
Benzer bir programda örnek olarak 10 adet data okuyoruz. Bu 10 datanın max. ve min. değerlerini ortalamaya katmak istemiyoruz. O max ve min. değerini çıkartıp 8 datanın ortalama değerini görmek istiyoruz. Örnek bir program veya hangi yolu izleyebiliriz. Teşekkürler.
Benzer bir programda örnek olarak 10 adet data okuyoruz. Bu 10 datanın max. ve min. değerlerini ortalamaya katmak istemiyoruz. O max ve min. değerini çıkartıp 8 datanın ortalama değerini görmek istiyoruz. Örnek bir program veya hangi yolu izleyebiliriz. Teşekkürler.
- İslam
- İletişim:
Hazırda bir örnek program yok, algoritmanız içerisinde örneğin SER komutu üzerinden minimum ve maksimum dataları tespit edip bunları ortalamaya dahil etmeyebilirsiniz.
- Ahmet Bayraktar
- İletişim:
Merhabalar,
max ve min değerler her 10 saniyedir bir defa değişiyor. bu max ve mini sürekli kendimiz manuel olarak takip edemiyoruz. böylelikle otomatik bir algılama yöntemi veya kodlaması mevcutmudur.
max ve min değerler her 10 saniyedir bir defa değişiyor. bu max ve mini sürekli kendimiz manuel olarak takip edemiyoruz. böylelikle otomatik bir algılama yöntemi veya kodlaması mevcutmudur.
- İslam
- İletişim:
Örnek program bulunmuyor.