Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register
Dvp iler servo çalışır mı?
- Murat4006
- İletişim:
- Durum: Çevrimdışı
Dvp iler servo çalışır mı?
Merhaba elimde dvp serisi plc var ve servo sürücüler var bunları pals vererek bir hmı panel uzerinden ileri geri nasıl yapabilirim?
- İslam
- İletişim:
Re: Dvp iler servo çalışır mı?
Merhaba,
PLC'de pulse komutlarını yazıp, pulse komutları içerisindeki frekans ve pulse değerlerini bir değişkene atayıp(Örneğin D0 gibi) sonrasında bu adreslere HMI üzerinden veri yazabilirsiniz.
PLC'de pulse komutlarını yazıp, pulse komutları içerisindeki frekans ve pulse değerlerini bir değişkene atayıp(Örneğin D0 gibi) sonrasında bu adreslere HMI üzerinden veri yazabilirsiniz.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Murat4006
- İletişim:
Teşekkür ediyorum orayı çözebildim ama başka bir sorunla karşılaştım 2 ekseni aynı anda hareket ettirmek istiyorum aslında yapmak istediğim x ve y eksenini aynı anda hareket ettirip bir daire vb şeyler çizebilmek yani hmı panelde x ve y d100 veya d200 gibi alanlardan move ile pulse yönlendirirken sadece tek ekseni hareket ettirebiliyorum aynı anda 2 ekseni hareket ettirip bir değer girerek girdiğim değere göre nasıl eğri çizdirebilirim yardımcı olursanız cidden çok minnettar olurum videoları izledim 2 saatlik bir video var "TPO" 2-AXİS ARC İNTERPOLATİON sekmesini gordüm ama oraya 1 kez değer yazabiliyoruz sihirbazdan galiba ordaki değerleri sürekli hmı üzerinden değiştirmeyi yapamadım.
- İslam
- İletişim:
DVP PLC İnterpolasyon Komutları dokümanı içerisinde Dairesel interpolasyon örneğini inceleyebilirsiniz. Komutun değişkenleri Word cinsinden ayarlanabilir.
İslam Karadeniz - Technical Support Engineer - DELTA Electronics Turkey
- Murat4006
- İletişim:
Çok teşekkür ediyorum