Önemli Bilgilendirme!
Forum sayfamızdan sınırsız faydalanmak için kullanıcı kaydı oluşturup giriş yapmalısınız. Özellikle mesaj eklentileri, linkler kullanıcı girişi yapmazsanız görüntülenmeyecektir. Aşağıdaki linke tıklayarak üye değilseniz kullanıcı oluşturabilirsiniz.
https://destek.delta-turkey.com/ucp.php?mode=register

Asda A2 Titresim Hakkinda

Cevapla
Kullanıcı avatarı
mercan61
Mesajlar: 45
Kayıt: 04 Nis 2018, 08:44
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Asda A2 Titresim Hakkinda

Mesaj gönderen mercan61 »

Merhaba,
Asda A2 motoru kayisli duzenege baglayarak kontrol esiyorum . Duzenekte reduktor yok motor direk kayisa bagli . Fakat hareket sirasinda motorun hareket ettirdigi kayisa bagli arabada cok fazla titresim mevcut . Hizlanma ve yavaslama zamanlarini max. Yapmama ragmen , cok iyi bir sonuc goremedim .

Mevcut durumdaki titresimi engellemek icin nasil bir yol izlemeliyim ? Yardimci olirsaniz sevinirim . İyi calismalar dilegiyle
Kullanıcı avatarı
Turhan
Mesajlar: 8428
Kayıt: 07 Mar 2018, 16:06
Konum: İstanbul
İletişim:
Durum: Çevrimdışı

Re: Asda A2 Titresim Hakkinda

Mesaj gönderen Turhan »

Kayış-Kasnak sistemine bağlanacak servo motorun seçimi yapılırken öncelikle Güç ve Tork değerleri şstenilen seviyede olmalıdır. Motor sisteme bağlı iken AsdaSoft software ile AutoTuning işlemi yaparak uygun kazanç değerlerini elde etmeye çalışın.

Ayrıca Sürücü üzerinde manuel olarak P2-00 ve P1-37 parametrelerini deneme yanılma methodu ile değiştirerek titreşimi azaltma yoluna gidebilirsiniz.
DELTA Electronics Turkey

Forum mesajlarınız, kullandığınız ürünlere ait tam model kodları ve detaylı teknik açıklamalar içermelidir.
Cevapla

“Servo Forum” sayfasına dön